Izvor: RTS, 21.Jun.2023, 22:40

Јокићев саиграч Браун на "излазним вратима" из Денвера, Нагетси се спремили трејдовима

Кошаркаш Денвер нагетса Брус Браун одлучио је да одбије продужетак уговора на још годину дана и самим тим је постао слободан агент на НБА тржишту. НБА шампиони су направили разменили драфт пикове са Индијана пејсерсима како би се обезбедили у случају Брауновог >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << одласка.
Један од јунака Денвер нагетса на путу до историјске прве титуле у историји франшизе одлучио је да наплати врхунске партије у плеј-офу кроз јачи уговор. Током доигравања је бележио просечно 12 поена и четири скока.
Брус Браун је одбио опцију уговора да продужи на још годину дана у Колораду за 6,8 милиона долара. Постао је слободан агент и тражиће нове, јаче понуде. Врло извесно је да ће то бити на некој другој локацији, мада још ништа није завршено.
Нагетси у намери да се обезбеде су направили размену пикова са Индијана пејсерсима. Дали су 40. пика овогодишњег драфта и пика прве рунде 2024. године. Са друге стране, добили су 29. и 32. пика, у намери да пронађу доброг играча улоге. Повучени партијама Кристијана Брауна, рукија узетог са 21. места, желе да пронађу играча који ће квалитетно доприносити за мали број минута на паркету.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.