Izvor: RTS, 21.Jun.2023, 21:14

Обрадовић и Пантер: Даћемо све од себе, очекујемо велику подршку навијача

Тренер и капитен кошаркаша Партизана, Жељко Обрадовић и Кевин Пантер, рекли су пред одлучујући меч за титулу првака АБА лиге против Црвене звезде да ће екипа дати све од себе да постане шампион и позвали навијаче да их максимално подрже и направе фер и спортску >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << атмосферу. Меч је на програму у четвртак од 20 часова.
Тренутни резултат у серији је 2:2. Након што је партизан пове оса 2:0 у победама, црвено-бели су успели да добију два наредна меча и изједначе. Следи одлучујући пети меч. Из табора црно-белих очекују тежак меч, велику подршку са трибина, а поручују да ће дати све од себе да се домогну титуле.
"Пета финална утакмица, 2:2 у серији. Изједначено је. Желим наравно прво поруку да пошаљем навијачима Партизана који су били феноменални ове године, који су носили тим, који су нам били ветар у леђа, који су увек давали додатну мотивацију свима нама, да и у овој утакмици то поново раде.“
“Да бодре екипу, али да, наравно, све протекне фер и спортски. Да не падне ниједан новчић на терен. То би нам било највећа помоћ. И молим их, и преклињем их да навијање буде на нивоу. Без икаквог вређања. И понављам, без икаквих бацања папирића или новчића на пакрет. Још једном, то би била највећа могућа помоћ коју могу да нам пруже у овом тренутку.“
“Наравно, пробаћемо да дамо све од себе да серију завршимо тако што ћемо да победимо и постанемо прваци АБА лиге, против једног одличног тима као што је Црвена звезда", рекао је Обрадовић.
На његове речи се надовезао и капитен Пантер.
"Даћемо све од себе. Ово је последња утакмица у сезони. Ово је меч за титулу. Морамо да дамо све од себе. Атмосфера у тиму је јако добра. Потрудићемо се да одбранимо домаћи терен. Иза нас су тешке утакмице, али задржали смо добар дух, сви се осећају добро и сви желимо победу.“
“Очекујемо велику подршку навијача. Уживали смо са њима целе сезоне, надам се да ћемо уживати заједно и у овој последњој утакмици. Било је задовољство играти пред њима и надамо се да ћемо на терену завршити посао како треба", истакао је Американац.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.