Izvor: RTS, 21.Jun.2023, 13:02

Венус Вилијамс добила специјалну позивницу за Вимблдон

Америчка тенисерка Венус Вилијамс добила је специјалну позивницу за учешће на Вимблдону, саопштили су организатори турнира.
Венус Вилијамс се прошле недеље у 43. години, први пут од јануара, вратила на терен на WТА турниру у Хертогенбошу, где је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << изгубила у првом колу од Селин Неф из Швајцарске.  
Американка је тренутно 697. тенисерка света, а до сада је 23 пута учествовала на Вимблдону, а до сада је титулу освајала пет пута (2000, 2001, 2005, 2007. и 2008. године).
У саопштењу организатора се наводи да је специјалну позивницу добила и Украјинка Елина Свитолина, као и још пет британских тенисерки.
У мушкој конкуренцији специјалну позивницу добили су Белгијанац Давид Гофан и пет британских тенисера. Организатори су навели да ће ускоро да доделе још три специјалне позивнице.
Вимблдон ће се играти од трећег до 16. јула.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.