Izvor: RTS, 21.Jun.2023, 10:30

Војводина сазнала потенцијалне ривале у другом колу квалификација за ЛК

Европска фудбалска унија (УЕФА) формирала је јутрос подгрупе за жреб другог кола квалификација за Лигу конференција у којем ће наступити новосадска Војводина.
Клуб из Новог Сада се налази у Трећој подгрупи, али Војводина није носилац. Потенцијални >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ривали Војводине биће кипарски Апоел, турски Бешикташ, Нефчи из Азербејџана, ФЦСБ (некадашња Стеауа) из Румуније и победник меча Алашкерт (Јерменија) - Арсенал (Црна Гора).

Жреб другог кола квалификација за ЛК биће одржан данас од 13 сати у Ниону. Утакмице другог кола квалификација за ЛК биће одигране 27. јула и трећег августа.
Партизан из Београда ће играти у трећем колу квалификација за ЛК, а жреб је планиран за 24. јул. Мечеви овог круга квалификација на програму су 10. и 17. августа.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.