Izvor: RTS, 21.Jun.2023, 10:08

Жан Филип Красо ново појачање Црвене звезде

Афрички нападач Жан Филип Красо, досадашњи фудбалер Сент Етјена, ново је појачање Црвене звезде са којом је потвисао четворогодишњи уговор, саопштили су црвено-бели.
Нападач из Обале Слоноваче, који је прво званично појачање Звезде у прелазном >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << року, каријеру је почео у млађим категоријама француског Лорјана, да би затим играо за Шилтигајм, Епинал и Сент Етјен, док је као позајмљени играч наступао за Ле Ман и Ајачо.
„Јако сам срећан што сам овде, једва чекам да почне, једва чекам да почнем да радим оно што најбоље знам, да играм фудбал. Срећан сам што сам у Београду и Црвеној звезди за коју сам и раније чуо“, рекао је 25-годишњи фудбалер.
Жан Филип Красо прошле сезоне играо био најбољи играч у Сент Етјену, постигао је 17 голова и имао 12 асистенција, био је и капитен тима, а за репрезентацију Обале Слоноваче одиграо је шест утакмица и постигао два гола.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.