Izvor: RTS, 21.Jun.2023, 09:47

Француски фудбалер Н'Голо Канте потписао трогодишњи уговор са Ал Итихадом

Француски фудбалски репрезентативац Н'Голо Канте потписао је трогодишњи уговор са Ал Итихадом, саопштио је клуб из Џеде.
Ал Итихад је на друштвеним мрежама објавио фотографију Кантеа у дресу новог клуба. Француски фудбалер Карим Бензема, који >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је пре недељу дана стигао у Ал Итихад, пожелео је добродошлицу Кантеу у нови клуб.

"Срећан сам што ћу поново да играм са тобом. И то у најбољем тиму Саудијске Арабије", изјавио је Бензема, који је са Ал Итихадом потписао трогодишњи уговор.
Француски медији подсећају да је Канте (32) почетком јуна потписао трогодишњи уговор са Ал Итихадом, али је некадашњи фудбалер Челсија морао да прође детаљне лекарске прегледе пре него што је озваничио сарадњу са шампионом Саудијске Арабије.
"Узбуђен сам што ћу да играм за 'тигрове' пред навијачима у Џеди", рекао је Канте, који је за репрезентацију Француске одиграо 53 утакмице.
Канте је у Ал Итихад стигао из Челсија, а пре лондонског клуба играо је за Лестер, Каен и Булоњ.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.