Izvor: RTS, 21.Jun.2023, 08:24

Маљковић: Нисмо блистале против Британки, али четвртфинале је ту

Селекторка кошаркашица Србије Марина Маљковић, изјавила је после меча са Великом Британијом да њен тим није блистао, али да је битан само пласман у четвртфинале Европског првенства.
Кошаркашице Србије победиле су синоћ селекцију Велике Британије >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << резултатом 66:60 (13:10, 16:18, 16:14, 22:18) и пласирале се у четвртфинале Европског првенства
"Изузетно тешка утакмица, ништа мање тешка од оне са Мађарском. Ова екипа се гради од 2019. године, имају сјајне играчице. Нисмо блистале, много смо се намучили, али четвртфинале је ту. Испоштовале смо план, било је грешака које су недопустиве. Успеле смо да исконтролишемо скок који је њихово највеће оружје на овом турниру и којим су доминирали у досадашњем току турнира", истакла је селекторка Србије на конференцији за медије.
Осврнула се потом на наредног противника.
"Знамо све о Белгији. Њихову најбољу играчицу тренирам у Фенербахчеу, носилац је тима. Они су у врху све време, са нама, Француском и Шпанијом. Главни су фаворити за злато, МВП Евролиге, знамо их у душу, изузетно тежак меч ће бити, али хајде да не стајемо. Они су фаворити, а ми морамо да гриземо", закључила је Марина Маљковић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.