Izvor: RTS, 20.Jun.2023, 23:44

Крстајић: Пред Бугарском је време, имамо много младих играча

Селектор Бугарске Младен Крстајић изјавио је након ремија са Србијом 1:1 у квалификацијама за Европско првенство да ово није најбоља партија његове селекције, и да је пред Бугарском време јер има доста младих фудбалера који не добијају довољно прилика ни у клубовима >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у којима играју.
Крстајић је након меча изјавио да је Бугарска све утакмице ове сезоне одиграла добро и да им ово није најбоља партија ове сезоне.
"Не мислим да је ово најзрелија наша утакмица, играли смо и против Црне Горе добро када смо несрећно примили гол из неке грешке, све утакмице смо одиграли добро сем полувремена у Мађарској", закључио је Младен Крстајић.
Селектор Бугарске истиче да је доста подмладио екипу пред квалификације.
"Кад смо извукли групу рекао сам да је Србија уз Мађарску први фаворит за освајање групе, Црна Гора је ту исто квалитетна. Ми смо подмладили екипу са 15 играча, немамо играче екстра класе из лиге петице као Србија. Они јесу перспективни само им треба време", закључио је Крстајић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.