Izvor: RTS, 20.Jun.2023, 23:34

Драган Стојковић: Ово је велики бод за нас

Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић изјавио је након меча са Бугарском да је његова екипа освојила велики бод.
Фудбалери Србије и Бугарске ремизирали су 1:1 у трећем колу Групе Г квалификација за Европско првенство. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Бугарска је прва стигла до вођства у 47. минуту стрелац је био Кирил Десподов, а Србија је у финишу меча успела да изједначи резултат голом Дарка Лазовића.
"Како је могло да се заврши, ово је велики бод за нас. Тешка утакмица, као што смо очекивали. Говорили су да је млад тим. Знао сам да ће бити тешко. Било је доста грешака у лаким пасовима, што је отежавало нашу игру, али дефинитивно мислим да је овај бод дошао и морамо да будемо задовољни", истакао је селектор Србије.
Стојковић је рекао да је на игру Србије утицала и спремност појединих фудбалера. 
"Причао сам са играчима о термину, крај је сезоне, доста играча је ван форме или у не великом тренажном циклусу. То вас нико не пита, када изађете на терен, морате да дате све од себе. До сада смо одиграли три утакмице, две на страни. На страни смо узели четири бода, код куће три, то је према неком плану. С обзиром на кадровске проблеме, овај бод је заиста велики", навео је Стојковић.
Србија је стигла до седмог бода у групној фази и тренутно се налази на другом месту на табели. Две првопласиране екипе избориће пласман на Европско првенство. 
Србија у наредном колу, 7. септембра, игра против Мађарске.
Група Г
Мађарска 7
Србија 7
Црна Гора 4
Бугарска 2
Литванија 1

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.