Izvor: RTS, 20.Jun.2023, 23:34

Барселона освојила титулу у Шпанији брејком у Мадриду

Кошаркаши Барселоне освојили су титулу у шпанском националном шампионату, пошто су победом у Мадриду 93:82 победили Реал са 3:0 у финалној серији.
После два тријумфа у Блауграни, Барселона је у трећем мечу у Мадриду направила брејк и укупним резултатом >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 3:0 дошла до титуле шампиона Шпаније.
Екипа Шараса Јасикевичијуса до тријумфа је дошла захваљујући фантастичној игри у другом полувремену, у којем је убацила чак 55 поена шампиону Европе.
Реал је на полувремену имао предност од 41:38, али се Барса распуцала у наставку, а посебно је била убедљива у последњој деоници коју је добила резултатом 26:16.
Весели је предводио госте са 19 поена, Миротић је добио 14, а Јокубаитис 13, док су се у екипи Реала истакли Таварес са 19, Козер са 11 и јабуселе са 10 поена.
Барса је освојила 20. титулу националног шампиона у клупској историји.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.