Izvor: RTS, 20.Jun.2023, 22:37

Ивановић: Верујемо у победу у четвртак, наши навијачи направили велики помак

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић рекао је после вечерашње победе над Партизаном у четвртом мечу финалне серије АБА лиге да и он и његова екипа верују да могу да победе у четвртак у Арени и одбране титулу регионалног шампиона, као и да су навијачи црвено-белих >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << направили велики помак.
Звезда је савладала екипу Партизана 68:56 и изборила мајсторицу у финалној серији плеј-офа АБА лиге.
"Дођосмо до краја, финална серија је оправдала очекивања, стигло се до пете утакмице и ми и они смо искористили предност домаћег терена. Била је чврста, тешка утакмица, било је мало времена да се спреми утакмица за мање од два дана Одбране обе екипе су биле изузетно добре. Верујемо да можемо да победимо у петој утакмици, играчи имају самопоуздања, ја верујем у њих и идемо да победимо. Све традиције и све остало не гледам, прва ми је година, нема везе шта је пре било", истакао је стратег црвено-белих.
Осврнуо се Ивановић и на навијаче.
"Ми апелујемо увек да навијачи фер и спортски бодре екипу, али не можете сваког контролисати. Наши навијачи су направили огроман помак јер су и у трећој утакмици и вечерас сами пронашли оне који су бацали нешто на терен и показали га полицији и обезбеђењу", закључио је Ивановић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.