Izvor: RTS, 20.Jun.2023, 22:27

Обрадовић разочаран после пораза од Звезде, послао поруку навијачима Партизана

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић био је разочаран после вечерашњег пораза његове екипе од Црвене звезде (56:68) у четвртом мечу финалне серије АБА лиге.
Звезда је савладала екипу Партизана 68:56 и изборила мајсторицу у финалној серији >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << плеј-офа АБА лиге.
"Мислим да смо много лоше играли у првом полувремену, у другом смо успели да се вратимо, али су направљене неке грешке које смо скупо платили. Много сам срећан што ћемо играти пету утакмицу у Арени пред нашим навијачима и позивам их да нас бодре фер и спортски и да после утакмице причамо само о кошарци", изјавио је Обрадовић.
Пети, одлучујући меч серије, за титулу регионалног шампиона, играће се у четвртак од 20.30 у београдској Арени.
"Шта се људи са нама десило да нам се 2023. године ово дешава. Гледам данас, наш аутобус долази на утакмицу, дете иде и пљује ка нама пред мајком. Ко је тај који сеје мржњу? То је питање свих питања", рекао је Обрадовић.
На крају се обратио навијачима Партизана и напустио конференцију.
"Преклињем наше навијаче да нас у четврта бодре фер и спортски, молим их да не праве никакве проблеме. Размислите да ли ће после овога играчи који играју овде пожелети да остану овде следеће сезоне", рекао је Обрадовић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.