Izvor: RTS, 19.Jun.2023, 17:35

Стојковић: Респектујемо Бугарску, финале број три за Србију

Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић изјавио је на конференцији за медије пред утакмицу са Бугарском да противник не сме да се потцени. Утакмица између Бугарске и Србије игра се у уторак од 20.45. Пренос је на нашем Првом програму. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Селектор Стојковић је истакао да нема кадровских проблема. Такође је нагласио да респектују ривала, а за утакмицу је рекао да је то финале број три за нашу екипу.
"У добром смо расположењу дошли у Разград, драго ми је што смо овде, на новом лепом стадиону, лепом граду. Кадровске проблеме немамо, сви играчи су на диспозицији. Играће ти за које сматрам да могу да играју.“
“Нема потцењивања никаквог, што се тиче Бугарске. Напротив, имам респект према тој екипи, она је врло млада, жељна да се доказује и ми морамо да будемо обазриви. Са пуним респектом ћемо се понашати", истакао је селектор Србије.
Додаје да ће његов тим бити врло опрезан и фокусиран.
"Пре него што су кренуле квалификације рекли смо да ће свака утакмица за нас бити финале. Утакмица са Бугарском је финале број три, прва два смо решили у своју корист. Желимо да наставимо у том ритму, на терену ће се видети шта су предности, а шта мане. Ми окушавамо да наш стил буде тај који је доминантан и који ће нам донести предност", изјавио је Стојковић.

Капитен националне селекције Душан Тадић истакао је да је највећи стимуланс свима у репрезентацији то што носе дрес Србије.
"Јесте, терен је овде специфичан. Видећемо, сам крај је сезоне, играмо фудбал из љубави и задовољства, свесни смо значаја за нашу земљу, имамо максималан фокус, добро смо радили, припремали се физички и психички, сви су обазриви. Желимо да приредимо добру утакмицу и да наравно победимо", закључио је Тадић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.