Izvor: RTS, 19.Jun.2023, 09:03

Саопштење Црвене звезде: Препозанта лица која су бацала предмете на терен

Кошаркашки клуб Црвена звезда саопштио је да има сазнања да су део инцидената пред почетак трећег меча финала плеј-офа АБА лиге са Партизаном због којих је почетак утакмице и каснио - одговорна лица која немају никакве везе са "црвено-белима"
Црвена >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << звезда је победила Партизан 91:78 у трећем мечу финала плеј-офа АБА лиге. "Црвено-бели" су смањили на 2:1 у финалној серији, која се игра на три победе. Утакмици су претходиле тензије пошто су црно-бели напустили загревање јер су их навијачи домаћег тима гађали разним предметима са трибина.
"Црвена звезда прикупља податке о четири лица која су носила дресове Немање Недовића и која су убацивала предмете на терен, а прве информације које имамо као клуб говоре - да су та лица препозната као чланови навијачке групе једног другог клуба и немају никакве везе са Црвеном звездом. Налазили су се на платформи код ТВ камера које су реализовале пренос из дворане у недељу увече", тврде из Црвене звезде.
Из Црвене звезде наводе да је дворана "Александар Николић" покривена камерама.
"О свему су обавештене и све надлежне службе које су биле задужене за обезбедјивање утакмице, а клуб ће се чим буде добио све податке и идентитет тих особа обавестити јавност о коме се ради. Црвена звезда још једном позива све наше навијаче који буду дошли у уторак на утакмицу, да не наседају на било какве провокације попут 'поздрава' публици средњим прстом током загревања и постигнутих кошева, као и крајње 'занимљива' загревања појединих играча", закључује се у саопштењу Црвене звезде.
"Црвено-бели" још једном апелује на навијаче да ништа не убацују у терен и да навијају за Црвену звезду не вређајући никога из противничке екипе.
Четврта утакмица на програму је у уторак од 19:00 часова, а домаћин ће поново бити Црвена звезда.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.