Izvor: RTS, 18.Jun.2023, 23:52

Обрадовић: Заслужена победа Звезде

Тренер Партизана Жељко Обрадовић рекао је после пораза своје екипе од Црвене звезде у трећој утакмици финалне серије АБА лиге да је противник заслужено победио.
Црвено-бели су славили 91:78 у трећем мечу финалне серије, а Обрадовић је честитао >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Звезди на заслуженој победи.
"Честитке Звезди на заслуженој победи, била је боља у четвртој четвртини и казнила наше грешке. Били смо равноправни у прве три четвртине, али смо онда пали, губили лопте. Били смо оптерећени фауловима у последњој четвртини и нисмо успели да одговоримо на добру игру Звезде. Имамо утакмицу у уторак, рекао сам играчима да је све ОК, имамо и пету ако затреба код нас", рекао је Обрадовић.
Упитан да прокоментарише атмосферу и то што је спречио играче да још једном напусте паркет, рекао је Обрадовић.
"Не знам да ли је пало нешто на терен, али много је горе оно што се десило пред почетак, играчима није било дозвољено да се загреју, то су неки већ виђени сценарији. Био је директор АБА лиге, све је видео, то је било горе. А то што се тада десило, није требало да се реагује на такав начин", закључио је Обрадовић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.