Izvor: RTS, 17.Jun.2023, 17:23

Бугарска ремизирала у Литванији пред Србију

Фудбалска репрезентација Бугарске одиграла је нерешено 1:1 на гостовању Литванији у мечу Г групе квалификација за ЕУРО 2024, иако је више од 70 минута имала играча више. 
Едвинас Гирдваинис је у 15. минуту довео домаће у изненађујуће вођство после асистенције >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Гвидаса Гинеитиса. 
Само два минута касније домаћин остаје са десеторицом, искључен је Јустас Ласицкас, бивши члан Вождовца.  Бројчану предност гости су искористили веома брзо и изједначили у 27. минуту преко Марина Петкова. 
Деловало је тад да ће рутински изабраници Младена Крстајића стићи до потпуног преокрета и победе, али у томе нису успели.
Обе екипе освојиле овим ремијем су први бод у текућим квалификацијама, Литванија у другој, а Бугарска у трећој утакмици коју је одиграла.
На челу Г групе је Србија која има две победе из два одиграна меча. 
Бугарска у уторак дочекује Србију у Разграду, док Литванија гостује Мађарској. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.