Izvor: RTS, 17.Jun.2023, 10:39

Евелин Ујхељи освојила бронзу у Тирани

Српска рвачица Евелин Ујхељи освојила је бронзану медаљу на кадетском Европском првенству које се одржава у Тирани.
После победе над Пољакињом Домиником Поховском у четвртфиналу, наша рвачица је у полуфиналу поражена од Хрватице Веронике Вилк, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << да би у борби за бронзу била боља од Александре Колар из Мађарске.
Ово је друга медаља за Србију на шампионату Европе за рваче и рвачице до 17 година у Албанији, пошто се претходном бронзом у мушкој конкуренцији окитио и Стеван Којић.
"Огроман успех за српско женско рвање", сумира утиске тренер жеснке репрезентације Србије Далибор Перовић и додаје:
"Ово је пета медаља за Србију на великим такмичењима у конкуренцији дама, а већ друга ове године. Врхунски услови које имамо, врло квалитетан системски рад који спроводимо као и велико залагање свих девојака довели су до одличних резултата.  Имамо заиста одличну генерацију младих рвачица, Рвачки савез Србије је то препознао и заиста много се улаже у млађе категорије тако да и у будућности можемо да очекујемо нове медаље", закључио је Перовић.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.