Izvor: RTS, 16.Jun.2023, 23:55

Стојковић: Оног момента када смо одлучили да добијемо утакмицу, ми смо победили

Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић рекао је после победе над Јорданом (3:2) да је његова екипа добила утакмицу оног тренутка кад је одлучила да победи.
Србија је у пријатељском мечу у Бечу тешком муком савладала Јордан >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 3:2, головима Јовељића у финишу дуела.
"Нешто што смо очекивали, добар амбијент, лепа утакмица, преокрети и маестралан Јовељић? Да ли то значи да ће бити стартер у Бугарској? Да. Види се да је у такмичарској форми, има феноменалан осећај за гол, поготово када лопте долазе са стране, трећи гол је заиста маестрала у стилу највећих голгетера данашњице", рекао је селектор Пикси и додао:
"Ми смо поделили минуте, измене у наставку су донеле потребну пас игру, добили смо мирноћу, контролу и чини се да смо погодили. Оног момента када смо одлучили да добијемо утакмицу, ми смо победили. Играчи нису хтели да се помире са чињеницом да изгубе утакмице, показали су карактер, нису желели да прихвате пораз и квалитет је дошао до изражаја", рекао је Стојковић.
Осврнуо се селектор још једном на навијаче који су у великом броју бодрили "орлове".
"На крају нисмо желели да пошаљемо навијаче кући незадовољне, заслужили су да виде победничку Србију. Ераковић? Феноменално се снашао на другој стативи, закуцао је лопту у мрежу. Нисмо навикли да дефанзивци често постижу голове, али показао је осећај, нашао се на другој стативи и постигао је гол", рекао је селектор и додао:
"Понављам, све ово је за нас додатно самопоуздање за оно што нас очекује у Бугарској. Навијачима хвала, били су феноменални, заслужили су ову победу. Ову страницу затварамо и окрећемо се Бугарској. Сутра ћемо гледати њихов меч против Литваније, али фокус је сад на Бугарима. У Разграду ће изаћи најјачи састав", закључио је селектор Стојковић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.