Izvor: RTS, 16.Jun.2023, 12:58

Конор Мекгрегор оптужен са сексуални напад током меча Денвера и Мајамија

ММА звезда Конор Мекгрегор оптужен је за сексуални напад на жену током утакмице финала НБА лиге прошле недеље у Мајамију између екипе Хита и Денвер нагетса, наводи се у правним писмима које је у четвртак добио "И-Ес-Пи-Ен".
Жена је рекла да се Мекгрегор >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "насилно" насрнуо на њу у ВИП мушком тоалету у "Касеја" центру, наводи се у писму послатом Мекгрегору и његовом тиму. Жртва је истакла да ју је Мекгрегор "агресивно пољубио" пре него што је покушао да је натера на више сексуалних чинова.
Пртпарол Полицијске управе Мајамија рекао је да специјална јединица за жртве истражује извештај поднет у недељу и да у овом тренутку неће бити објављене додатне информације.
Инцидент се наводно догодио током четврте утакмице финала у петак. Жена је оптужила обезбеђење Мајами хита и НБА лиге да су помогли Мекгрегору у нападу тако што су је одвојили од њеног пријатеља и натерали да оде у купатило.
Мекгрегор (34) је негирао оптужбе преко свог адвоката Барбаре Љанес.
"Господин Мекгрегор неће бити заплашен", пише у саопштењу адвокатице Љанес достављеном тој америчкој медијској кући.
Адвокат Ариел Мичел, који заступа жену, написао је у писму Мекгрегору да је жена одмах контактирала полицију и своју адвокатску фирму након наводног напада. У писму се упозорава на могуће парнице и позива Мекгрегора да сачува све потенцијалне доказе. Мичел је такође послао правна писма Хиту и НБА.
Најјача ММА организација УФЦ, чији је Мекгергор био вишеструки шампион, наводи да је упозната са оптужбама против Мекгрегора, додајући да ће "наставити да прикупља додатне детаље у вези са инцидентом. УФЦ ће дозволити да се правни процес одигра пре него што да било какве додатне изјаве".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.