Izvor: RTS, 16.Jun.2023, 08:53

Србија после доброг старта игра са Словачком

Кошаркашице Србије од 20:45 часова играју други меч групне фазе Европског првенства у кошарци против репрезентације Словачке.
Меч против Турске био је баш оно што је било потребно нашој селекцији, која брани злато на овом првенству. Егал против >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "жилавог" противиника, услед чега морате да подигнете ниво својих могућности и квалитета.
После велике борбе, Србија је успела да слави против Туске на отварању Евробаскета и Марина маљковић је врло задовољна караткером ове екипе.
"Веома важна победа. Радује ме што смо желели да покажемо да је лекција научена за ову генерацију, што се тиче првих утакмица и тих шокова на великим такмичењима. На Светском првенству смо изгубили од Канаде, сад је то била Турска и нисмо желели да се то понови. Са те стране је изузетно важно што смо добили ову утакмицу. Свих 11 играчица је стварно одрадило оно што се од њих тражи. Свака је имала свој специфичан задатак. И као и увек код нас, ако само једна не игра и не ради ствари како треба, ми смо лоши. То је било одлучујуће за победу", рекла је Маљковић.
Следећи ривал су Словакиње, које не важе за ривала од ког наша репрезентација терба да се пази. Наравно, не ваља да се опусте и допусте изненађење, већ је довољно да дозирају енергију и наметну ритам у правом моменту.
Меч почиње од 20:45ч, а његов ток можете да пратите на нашем порталу из часа у час.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.