Izvor: RTS, 15.Jun.2023, 23:46

Обрадовић: Пресудила боља одбрана у другом полувремену

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је да је његова екипа за корак ближе освајању титуле шампиона АБА лиге пошто је савладала Црвену звезду са 87:78 у другом мечу финалне серије и додао да је пресудила боља игра у другом полувремену.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Стратег црно-белих је укратко анализирао протеклу утакмицу и констатовао да је његов тим до победе дошао одличном игром у другом делу меча.

"Још једна победа у феноменалној атмосфери. Знали смо да ће бити другачије него пре два дана. Честитке играчима, недостаје нам још једна победа. У неким тренуцима у првом полувремену смо правили невероватне грешке које су омогућиле Звезди лаке поене и отворене тројке. У другом полувремену смо одиграли бољу одбрану, свели смо Звезду на само четири скока у нападу, играли добар напад и то нас је водило ка победи", рекао је Обрадовић.
Тренер "црно-белих" је додао да је трећа утакмица већ за три дана и да не жели да пореди ову серију са оном против Реал Мадрида у четвртфиналу Евролиге где је Партизан такође водио 2:0.
"Одмах после те серије, пред старт АБА лиге, рекао сам да је Евролига готова прича. Размишљамо само о првој следећој утакмици. Ово је плеј-оф, енергија је на првом месту, гледаћемо да користимо што више играча, да би одржали ритам који захтева овако напорна серија", закључио је Обрадовић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.