Izvor: RTS, 15.Jun.2023, 20:57

Непријатан инцидент на слављу у Денверу, Јокићева супруга погођена у главу

На улицама Денвера у америчкој држави Колорадо у току је спектакуларна прослава освајања шампионске НБА титуле на којој више од 100.000 навијача поздравља Николу Јокића и његове саиграче.Ипак, није баш све спектакуларно а у једном тренутку се догодио и непријатан >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << инцидент када је Јокићева супрура погођена баченом конзервом пива али је , на срећи, све прошло са мањим последицама.
Због великог броја навијача на улицама, којих према неким проценама има више од 100.000. играчи Денвера и тренер Малоун нису били на отвореном аутобусу, већ их је превозило неколико ватрогасних возила.

Јокић је на параду дошао са породицом, а супруга Наталија и ћерка Огњена биле су са њим на камиону.
У једном моменту десила се и непријатна ситуација када је Јокићева супруга погођена у главу лименком коју је бацио неко од навијача, али према првим информацијама не би требало да је озбиљније повређена.
Међу окупљенима на улицама Денвера виђене су и српске заставе, а због гужве камиони нису могли да приђу до ка градској скупштини, па су играчи на крају превошени оклопним возилима.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.