Izvor: RTS, 15.Jun.2023, 18:19

Ђере елиминисан са турнира у Ден Бошу

Српски тенисер Ласло Ђере елиминисан је у осмини финала турнира у холандском граду Ден Бошу пошто га је победио Аустралијанац Алекс де Минор са 2:1 (6:1, 6:7 (5:7), 6:3). Аустралијанац је до победе дошао после два часа и 13 минута игре.
Ласло Ђере није добро >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << почео меч, па је Де Минор одмах освојио први брејк и предност коју је потон увећао новим брејком на трећем сервис гему нашег тенисера и лако освојио први сет.

У другом сету Ђере се вратио у игру и до самог краја није било брејкова, па се ушло у тај-брејк у које је српски тенисер био бољи и дошао до изједначења у сетовима.
У трећем одлучујућем сету Аустралијанцу је био довољан један брејк да стигне до победе и пласмана у четвртфинале, где ће му ривал бити Холанђанин Талон Грикспор.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.