Izvor: RTS, 15.Jun.2023, 18:16

Душан Мандић не игра за Србију, на паузи током лета

Српски ватерполиста Душан Мандић неће током лета играти за национални тим, изјавио је председник Стручног савета Ватерполо савеза Србије (ВСС) Југослав Васовић. На сопствени захтев Мандић је ослобођен свих репрезентативних активности овог лета а потом ће опет >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << бити на располагању селектору.
Југослав Васовић је подкасту "Под капицом" објавио да селектор Србије Урош Стевановић неће моћи да рачуна на Мандића у наредном периоду.

"Мандић није на припремама и на сопствени захтев ослобођен је свих акција овог лета. Мандић је још раније написао писмо у којем каже, да после свега што се догађало, није ни физички ни психички спреман за напоре које траже такмичења у Истанбулу, Лос Анђелесу и Фукуоки. Додао је да је спреман да се после тога стави на располагање селектору за све што нас чека у наредној години. Прихватили смо и идемо даље", рекао је Васовић за Спортклуб.
Мандић је после неуспеха Новог Београда у Регионалној лиги, одстрањен из клуба због чега је пропустио финиш сезоне. Он ће да настави каријеру у Ференцварошу.
Србију у наредном периоду очекују квалификациони турнир за Европско првенство, финални турнир Светског купа у Лос Анђелесу и Светско првенство које се одржава у Фукуоки.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.