Олимпијада “Тата и ја“ – место где се срећу породичне вредности и спортски дух (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jun.2023, 15:33

Олимпијада “Тата и ја“ – место где се срећу породичне вредности и спортски дух (ВИДЕО)

Вртић „Змај“ у Сремској Каменици јуче је био домаћин традиционалне Олимпијаде „Тата и ја“, јединственог спортског догађаја који окупља очеве и децу која похађају овај вртић у заједничким спортским активностима.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Ова манифестација, која се већ дуги низ година организује са циљем промоције породичних вредности и здравог начина живота, одржана је на терену поред стадиона Фрушкогорац, у веселој и пријатељској атмосфери.
Без обзира на то ко је остварио најбоље резултате, сви учесници су проглашени победницима, јер је суштина овог догађаја у томе да родитељи проведу квалитетно време са својом децом и подстакну их на активност.
Може се приметити да су очеви и деца уживали у такмичењима попут трчања, вожње колицима, бацања лопте и другим дисциплинама.
Иако није било проглашења класичних победника, дух такмичења био је присутан у сваком тренутку. Очеви су бодрили и подржавали своју децу, а малишани су дали све од себе да се истакну у спортским дисциплинама.
Атмосфера међусобне подршке и заједништва била је изузетно инспиративна. Фото: Градске инфо Организатори Олимпијаде „Тата и ја“ су још једном успели да створе незаборавно искуство за све учеснике и њихове породице. Овај догађај је прилика да се очеви повежу са својом децом кроз спорт и игру, те да заједно стварају драгоцене успомене.
Учешће на Олимпијади „Тата и ја“ има и ширу симболичку вредност, јер подсећа на важност породичних веза и активног провођења времена са децом.
Традиционална Олимпијада „Тата и ја“ у Новом Саду доказује да су такви догађаји важни за заједницу и да промовишу здрав и активан начин живота.
Закључно, Олимпијада „Тата и ја“ остаје догађај који сваке године окупља очеве и њихову децу у спортском духу. Без обзира на резултате такмичења, сви учесници су победници јер су заједно створили незаборавне тренутке и подржали важност породичних веза кроз спорт и игру.
Ulica priča priču: Gagarinova (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Олимпијада “Тата и ја“ – место где се срећу породичне вредности и спортски дух (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.