Izvor: RTS, 14.Jun.2023, 23:25

Обрадовић: Морамо да одбранимо домаћи терен

Tренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је пред другу утакмицу финала плеј-офа АБА лиге против Црвене звезде, да његов тим мора да проба да одбрани домаћи терен.
 Кошаркаши Партизана сутра од 20 часова дочекују Црвену звезду у другој >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << утакмици финалне серије плеј-офа АБА регионалне лиге.
"Изузетно важна утакмица. Морамо да пробамо да одбранимо домаћи терен. Позивам навијаче Партизана да још једном направе атмосферу какву су направили у последњој утакмици и да све прође у фер и спортској атмосфери, да као и после прве утакмице причамо само о кошарци", истакао је искусни стручњак.
Додаје да његов тим очекује изузетно тешка утакмица.
"Морамо да нађемо снаге, енергије и жеље да будемо на потребном нивоу да бисмо победили другу утакмицу у финалној плеј-оф серији", изјавио је Обрадовић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.