Izvor: RTS, 14.Jun.2023, 23:20

Ивановић: Верујемо у победу

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић изјавио је пред другу утакмицу финала плеј-офа АБА лиге против Партизана, да верује да његов тим сутра може до победе.
Кошаркаши Партизана у четвртак од 20 часова дочекују Црвену звезду у другој утакмици >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << финалне серије плеј-офа АБА регионалне лиге.
"Верујем да можемо да победимо Партизан, а да би победили морамо да дамо сто посто наших могућности. Верујем мојим играчима и имам пуно поверење у њих. Игра се на три победе", истакао је Ивановић.
Бек Црвене звезде Огњен Добрић додаје да је серије тек почела.
"У односу на прву утакмицу морамо чвршће да играмо у одбрани, са још већом енергијом. Идемо утакмицу по утакмицу и само тако и може у оваквим серијама. Верујемо у себе, идемо корак по корак", закључио је Добрић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.