Izvor: RTS, 14.Jun.2023, 17:01

Селектор Шпаније Де ла Фуенте: Имамо потенцијал да освојимо Лигу нација

Селектор фудбалске репрезентације Шпаније Луис де ла Фуенте изјавио је да његов тим има потенцијала да освоји Лигу нација, преноси АП.
Шпанија ће сутра у холандском Еншедеу у полуфиналу Лиге нација играти против Италије. Де ла Фуенте је преузео >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << селекцију Шпаније по завршетку Светског првенства у Катару од Луиса Енрикеа.
"Сада би требало да будемо ближи ономе што очекујемо. Тим напредује, мало по мало, то видим сваки дан на тренингу", рекао је Де ла Фуенте.
Он је истакао да се шпански репрезентативци навикавају на његове идеје.
"Нисмо имали пуно времена, али покушаћемо да будемо на висини задатка. Мислим да можемо да постигнемо нешто важно. Имамо историјску прилику да освојимо титулу са два меча", навео је селектор Шпаније.
Де ла Фуенте је рекао да не приступа завршници Лиге нација због притиска.
"Овој утакмици приступам као да ми је последња, али тако приступам сваком мечу. Увек сам био такав. Полуфинале против Италије би требало да буде довољна мотивација за свакога. Имамо прилику да почнемо да стварамо сопствену историју", рекао је стручњак "црвене фурије".
Утакмица између Шпаније и Италије биће одиграна сутра од 20.45 часова у Еншедеу. Прво полуфинале Лиге нација између Холандије и Хрватске на програму је вечерас у Ротердаму.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.