Izvor: RTS, 14.Jun.2023, 12:24

Атмосфера на терену Денвера после освајања титуле

Тим Денвера и Никола Јокић дошли су до прве НБА титуле после победе на свом паркету, а још трају приче и коментари о атмосфери која је у том тренутку завладала на самом терену. Учесник несвакидашњег славља био је и репортер РТС-а Александар Жигић који је пренео део >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << тог спектакуларног догађаја.
У одлучујућим моментима Денвер нагетси су однели победу. Изгледало је као да је цела арена за тренутак дубоко уздахнула и напето ишчекивала крај утакмице. А кад је постало очигледно да је Денвер остварио победу која се очекивала скоро пет деценија, наступила је ерупција одушевљења.

За више од 19.500 људи у арени, победа Денвер нагетса испунила је сан. Људи су плакали. Тешко је не заплакати од среће због Јокића и Денвера.
Никола Јокић је био кључан за Денвер нагетсе. Велики тренутак за Николу Јокића, за Нагетсе, за Србију, за све које воле кошарку.
На паркету су се брзо нашли играчи, чланови фамилије, новинари, представници НБА лиге и обезбеђење.
Уз одушевљење сви присутни су у изјавама истицали кључан допринос Николе Јокића за освајање титуле.
Његов саиграч Мајкл Портер Јуниор је рекао да је Никола најбољи на свету, а Арон Гордон, такође велики партнер Николе Јокића је истакао: "Сада кад се говори о кошарци, говори се о Денверу, а ту је главни Никола."
"Јокић је најбољи свих времена.Урадићемо ово поновно, видећете", рекао је Џамал Мари за гледаоце у Србији.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.