Izvor: RTS, 13.Jun.2023, 23:07

Обрадовић: Захваљујем навијачима на свему, најважније је да смо повели

Тренер Партизана Жељко Обрадовић изјавио је после победе над Црвеном звездом 88:80 у првом мечу финала Аба лиге, да је поносан јер су црно-бели прешли бројку од 500.000 навијача и да то нема нико у Европи.
"Поносни смо што смо у оваквој атмосфери прешли >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << пола милиона људи који су ове сезоне пратили уживо наше утакмице. То је права реткост, хвала свима који су нас бодрили и бодре нас", рекао је на почетку тренер Партизана.
Тренер Партизана био је задовољан првим полувременом, али не толико другим.
"Два различита полувремена, због сјајног шута смо контролисали утакмицу у првом полувремену и очекивали смо да Звезда реагује, реаговали су и вратили се у утакмицу, али смо успели да приведемо меч крају и поведемо са 1-0. Важно је управо то и окрећемо се следећој утакмици која је за 48 сати", истакао је Обрадовић на конференцији за медије.
Он је додао да Алекса Аврамовић, који је био у тиму, али није играо, има огромну жељу да помогне екипи у финалу.
"У недељу је урадио први тренинг и јуче пред утакмицу. Видећемо, надам се да ћемо га користити у плеј-офу јер он може да донесе огромну енергију и оно што се очекује од њега агресивност у добрани. Е сад колико је спреман и што није тренирао и ако добије шансу даће све од себе", истакао је тренер црно-белих.
Обрадовић је прокоментарисао и партију Алена Смаилагића.
На констатацију да је Ален Смаилагић добро одиграо и на позицији 4 и на позицији 5, трофејни стручњак је овако реаговао:
"Одиграо је веома добро, поготово у другом полувремену. Потребан нам је, јер је Зек имао огромну минутажу, а одиграо је невероватно прво полувремене. Потом је мало пао, отуда та измена, па ћемо Смаилагића и даље користити и на позицијама крилног центра и центра" закључио је Обрадовић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.