Izvor: RTS, 13.Jun.2023, 13:25

Никола, Наталија Јокић и Мајк "Малоуновић" ексклузивно за РТС после титуле

Најбољи светски кошаркаш Никола Јокић дао је изјаву дописнику РТС-а Александру Жигићу. За РТС су говорили и његова супруга Наталија, браћа Страхиња и Немања, а тренер Денвера Мајк Малоун је постао "Малоуновић".
Антологијска титула за Денвер нагетсе >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и успех српског спорта. Никола Јокић је носио Денвер нагетсе све до НБА прстена и на крају је именован за МВП-ја финала.
Током славља у свлачионици, дописник РТС-а Александар Жигић дошао је до Николе усред гужве и пренео његове прве утиске.
"Испунили смо циљ. Драго ми је због целе екипе. Јединствен осећај који ћемо памтити цео живот", рекао је Јокић.
Пета утакмица НБА финала била је тесна, неизвесна, али су Нагетси успели да славе 94:89.
"Сјајна екипа Мајамија. Били су на високом нивоу. Ми нисмо погађали шутеве, иако су били отворени. Зато је кошарка предиван спорт. Финале је било брутално. Освојили смо онако како смо хтели, јако и неизвесно", истакао је "Џокер".
Скромност је поново показао приликом питања о звању МВП-ја финала.
"То је мање битно у овом моменту", закључио је Јокић.
Супруга Наталија Јокић је од силне подршке и славља једва је могла да говори.
"Поносни смо и захвални Николи на свему што је учинио. Пресрећни смо. Мало сам изгубила глас", изјавила је за РТС.
Током дружења са браћом Страхињом и Немањом, дошао је и тренер Мајк Малоун, рекавши у камеру да се сад презива "Малоуновић".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.