Izvor: RTS, 13.Jun.2023, 08:32

РТС ексклузивно у свлачионици Нагетса након освојене НБА титуле

Кошаркаши Денвер нагетса, након победе над Мајамијем и освајања шампионског прстена, славили су у свлачионици са својим најближима. Дописник РТС-а из Америке Александар Жигић имао је прилику да присуствује слављу.
Александар Жигић био је један >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << од првих репортера који се уживо јавио из свлачионице Денвер нагетса у којој је трајала прослава кошаркаша са породицама и пријатељима.
У свлачионици је био и Огњен Стојаковић, један од помоћних тренера Денвер нагетса, али и породица Николе Јокића.
"Желим само да се захвалим драгом Богу на ово прилици коју смо доживели, да се захвалим нашој мајци Србији. Живела Србија", рекао је Страхиња Јокић, рођени брат најкориснијег кошаркаша НБА финала.
Денвер нагетси су победом над Мајами хитом 94:89 у петом мечу финала освојили први трофеј у историји клуба.
Никола Јокић проглашен је за најкориснијег кошаркаша НБА финалне серије.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.