Izvor: RTS, 13.Jun.2023, 07:19

"Џокерове" смицалице саиграчима након освајања НБА лиге

Никола Јокић је после освајања шампионског прстена шаљивим снимцима из свлачионице и након меча изазвао лавину коментара на друштвеним мрежама.
Дуги низ година фотографије и снимци из свлачионица након освајања НБА лиге маме осмехе на лица >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << навијача широм света, ове године Никола Јокић је то подигао на виши ниво.
Из минута у минут на друштвеним мрежама појављују се видео-снимци на којима Јокић спрема смицалице саиграчима.
Емоције након освајања титуле највише су обузеле Џамала Марија, па је Јокић схватио да му је потребно "хлађење".
Српском центру се у свлачионици није просипао шампањац.
Говор Колдвел-Поупа ће због Јокићеве смицалице брзо бити заборављен.
Најкориснији кошаркаш финала био је у фокусу камера све време.
Да не буде приказан као главни "злоћа", потрудила се камера која је забележила Јокића како пре прослављања титуле прилази да се поздрави са кошаркашима Мајамија.
Није га одушевила вест да ће у Денверу бити организована победничка парада јер је планирао да иде кући.
Јокић је први центар након Шекила О'Нила који је освојио награду која се додељује најкориснијем играчу финала, и тек шести кошаркаш ван Сједињених Држава.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.