Izvor: RTS, 13.Jun.2023, 06:00

Никола Јокић: Добро је што смо шампиони, посао је завршен и можемо кућама

Никола Јокић је након победе над Мајамијем 94:89 и освајања шампионске титуле изјавио да је добро што су постали шампиони, али да је посао завршен и да сада сви могу да иду кући.
Никола Јокић је након освајања титуле дао изјаву у којој је хвалио ривала, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << али и истакао да им је одбрана у ружној утакмици донела победу.
"Знали смо да су добар, интелигентан тим који доста поштујемо. Била је ово ружна утакмица нико није могао ништа да погоди, али смо на крају схватили како да бранимо, они су постигли осамдесет и нешто поена и тако смо успели да добијемо", истакао је Јокић.
Српски центар рекао је да је кошарка због њене динамичности забаван спорт.
"Кошарка је баш због овога забаван спорт, кошарка је жива ствар, не можете да знате шта ће се десити, ту је доста чинилаца са стране, срећни смо што смо победили", рекао је најкориснији кошаркаш НБА финала.

Након освајања титуле, српски центар има само једну ствар на уму.
"Добро је бити победник, али посао је завршен и можемо да идемо кући сада", завршио је Јокић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.