Izvor: RTS, 12.Jun.2023, 16:54

Наћо Фернандез нови капитен Реала

Фудбалер Реала Наћо Фернандез потврдио је да ће наредне сезоне да буде капитен мадридског клузба, преноси шпанска телевизија ТВЕ.
Фернандез (33) је продужио уговор са Реалом до 30. јуна 2024. године. Он је преузео капитенску траку од Карима Бенземе, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << који је одлучио да настави каријеру у Саудијској Арабији.
"Радујем се што ћу још једну сезону да играм за Реал. Бићу први капитен мадридског клуба. Реал је клуб мог живота", рекао је Фернандез.
Он је поникао у мадридском клубу, а за први тим Реала дебитовао је 2011. године.
"Уговор са Реалом ми је трајао до краја ове сезоне, али сам одлучио да идем руку под руку са клубом. Увек постоје понуде других клубова, али задовољан сам што остајем још једну сезону у Реалу", додао је Фернандез.
Он је истакао да ће хрватски фудбалер Лука Модрић да буде други капитен Реала. Фернандез је за Реал одиграо 319 утакмица и постигао је 16 голова. За репрезентацију Шпаније наступио је на 23 меча.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.