Izvor: RTS, 12.Jun.2023, 14:49

Тадић: Очекује нас важан меч са Бугарском, желимо победу у Разграду

Капитен фудбалске репрезентације Србије Душан Тадић изјавио је да очекује победу против Бугарске у мечу квалификација за Европско првенство, које ће бити одржано наредне године у Немачкој.
Србија се налази на првом месту на табели Групе Г квалификација >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << за ЕП 2024. са шест бодова. Српски репрезентативци окупили су се у Старој Пазови на припремама за мечеве са Јорданом и Бугарском.
Србија ће у Бечу у петак играти пријатељски дуел са Јорданом, а четири дана касније састаће се у Разграду са Бугарском у квалификацијама за ЕП 2024.
"Пред нама је важан меч са Бугарском, имамо времена да се припремимо и остваримо победу коју сви желимо", рекао је Тадић, преноси званични сајт ФСС.
Данас је у центру Београда у улици Македонска 12 отворена и друга продавница ФСС "Фан шоп Орлови".
Свечаном чину присуствовали су челни људи ФСС, председник Драган Џајић, потпредседник Бранислав Недимовић, генерални секретар Јован Шурбатовић, као и селектор Србије Драган Стојковић и капитен Душан Тадић.
"Све је супер, баш леп потез ФСС и његовог руководства. Лепо је, практично, за све пролазнике, могу да купе дрес или неки сувенир", навео је Тадић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.