Izvor: RTS, 12.Jun.2023, 08:28

Јокић: Ако победимо, вероватно ћу купити новог коња

Лидер Денвер нагетса Никола Јокић не размишља још увек о НБА прстену, него искључиво о наредном мечу, рекао је за "И-Ес-Пи-Ен".
Јокића и Нагетсе чека утакмица каријере, меч за историју, пети дуел НБА финала у ком воде 3-1 против Мајами хита.
"Џокерова" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << глава још није у "облацима" него је максимално концентрисан на наредни дуел, знајући да је Мајами најопаснији када је аутсајдер.
"Биће најтежа утакмица у серији. Они ће играти најјаче могуће из очаја, али ми морамо исто тако, још и јаче. Оба тима морају да победе, тако да морамо да имамо тај менталитет", рекао је Јокић у емисији "Спорт сентер".
Тема је био у изузетни Џамал мари, који је коначно здрав и показује током доигравања свој пун потенцијал.
"Рекао сам му да неће бити добар првих неколико месеци, али сада игра на нивоу на ком сам мислио да може. Одличан играч, који је сазрео, успорио игру, боље чита игру. Невероватно игра овај плеј-оф", навео је Јокић.
Не може Сомборац са сигурношћу да каже шта му значи совајање прстена, јер иде из меча у меч.
"Не знам док не освојим. Имамо велику прилику да победимо, па ћу ти тада рећи. Ја сам такав да само мислим о следећој утакмици", одговорио је Јокић.
На крају, на довизљиво питање новинарке да ли ће по освајању прстена купити новог коња, следио је логичан одговор.
"Вероватно, чак и ако изгубим", закључио је насмејани Јокић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.