Izvor: RTS, 11.Jun.2023, 19:20

Руд: Честитам Новаку, наставићу да радим и да се вратим опет у финале

Норвешки тенисер Каспер Руд честитао је Новаку Ђоковићу на победи после пораза у финалу Ролан Гароса и поручио да ће наставити да ради и покуша да се следеће године трећи пут у низу домогне финала у Паризу.
Руд је другу годину узастопно поражен >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у финалу Ролан Гароса, али је спортски честитао Новаку освојен рекордни трофеј.
"Честитам ти Новаче, знам да ова победа има најслађи укус. Срећан сам што сам први који ти честита одавде", рекао је Норвежанин.
Он је честитао и Горану Иванишевићу и осталим члановима Ђоковићевог тима, оценивши да раде "невероватан посао".
"Имали смо сјајно време проведено у Паризу, и радујем се још једном Ролан Гаросу следеће године. Наставићу да радим, и да се вратим и следеће године, у још једно финале", додао је Руд.
На крају је захвалио породици и сарадницима.
"Хвала и мом тиму, тренерима, партнерки, родитељима. Хвала вам што ме гурате, не само током недеље, него током читаве године", закључио је Руд, двоструки узастопни поражени финалиста Ролан Гароса.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.