Izvor: RTS, 11.Jun.2023, 18:44

Вучић честитао Ђоковићу: Победа потврдила да у историји тениса немате премца

Председник Србије Александар Вучић честитао је српском тенисеру Новаку Ђоковићу на "величанственој победи" у финалу Ролан Гароса и истакао да је ова победа обрадовала све грађане Србије и потврдила да у историји тениса Ђоковић нема премца.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ђоковић је у три сета савладао Каспера Руда (7:6, 6:3, 7:5) и тако дошао до рекордне 23. гренд слем титуле у каријери, треће на Ролан Гаросу.
"Честитам Вам Ђоковићу и хвала на свему. Хвала на данашњој величанственој победи која је обрадовала све грађане Србије и потврдила да у историји тениса немате премца. Желим Вам још много победа на радост свих Ваших верних навијача", поручио је Вучић на Инстаграму.
Вучић је уз то објавио фотографију Ђоковића са натписом: "Највећи свих времена".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.