Izvor: RTS, 11.Jun.2023, 16:41

Ивановић: Много значи да будеш првак државе са таквом кошаркашком историјом

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић рекао је после освајања титуле шампиона државе да му много значи што је клуб постао првак Србије.
Кошаркаши Црвене звезде савладали су у Железнику екипу ФМП-а са 82:72 и тријумфом од 2:0 у победама у финалној >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << серији Кошаркашке лиге Србије одбранили трофеј освојен прошле сезоне.

Ивановић је истакао задовољство освојеном титулом и честитао је својим играчима на постигнутим тријумфом.
"За мене значи много да будеш првак једне државе са таквом кошаркашком историјом. Честитам играчима који су морали да дају максимум јер нисмо почели како је требало, нисмо били концентрисани, а честитао бих и ФМП-у јер су момци били одлични. Хвала и навијачима који су били ту да нам помогну као и увек. Овај трофеј је посебно битан, прваци смо кошаркашке државе са великом традицијом и то ми је заиста, заиста битно", рекао је Ивановић на конференцији за медије после меча.
Црвено бели су ове сезоне освојили и национални куп, а укупно имају девет титула у Купу "Радивоја Кораћа".
Звезда ће 13. јуна одиграти први меч у финалној серији АБА лиге против Партизана.
Организатори АБА лиге саопштили су распоред финалне серије, која почиње са првом утакмицом Партизана и Црвене звезде 13. јуна од 20 часова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.