Izvor: RTS, 10.Jun.2023, 12:44

Навијачи Ситија и Интера "заузели" центар Истанбула, Италијани се сећају Станковића и Михајловића

Навијачи Манчестер Ситија и Интера "заузели" су центар Истанбула и у добром расположењу дочекују борбу за титулу шампиона Европе.
Фудбалери Ситија покушаће да освоје први трофеј у Лиги шампиона и комплетирају историјску "триплету" јер су већ узели >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Премијер лигу и ФА куп, док Интер жели четврту титулу у историји и прву после 13 година.
"Имамо Халанда и Де Брујнеа одбрана Интера неће моћи да их заустави. Само да брзо дамо први гол", рекли су извештачу Танјугу мајка и син, који су допутовали из Манчестера и верују да ће њихов тим постати други шампион Европе из града, а шести из Енглеске.
Оптимизма не мањка ни навијачима италијанског клуба.
"Може 0:0, па на пенале. Милан је овде изгубио од Ливерпула тако, након 3:0. Било би прелепо да узмемо титулу где су комшије изгубиле", кроз осмех је рекао један навијач црно-плавих.
Узвратио је питањем, одакле сте, а када је чуо Србија уследило је "Станковић, Михајловић. Ех, недостаје нам Синиша"... Финале Лиге шампиона између Манчестер Ситија и Интера игра се од 21 сат.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.