Izvor: RTS, 10.Jun.2023, 09:38

Јокићева супруга и брат за РТС: Јако смо поносни на њега!

Супруга Николе Јокића Наталија изјавила је дописнику РТС-а Александру Жигићу да је цела породица поносна на "Џокерове" успехе.
Денвер нагетси су славили у четвртом мечу НБА финала 108:95 на гостовању код Мајами хита. Сада су на 3-1 и фали им један тријумф >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на прстен.
У "Касеја арени" у Мајамију била је присутна и породица Николе Јокића, који је овај меч завршио са 23 поена, 12 скокова и четири асистенције. После меча је следио велики породични загрљај на трибинама, међу групом присталица Нагетса.
Дописник РТС-а Александар Жигић кратко је поразговарао са Николином супругом Наталијом, која је у гужви одговорила с осмехом.
"Јако смо поносни смо на њега", рекла је Наталија са којом је "Џокер" у љубави још од средњошколских дана и са којом има ћерку.
На мечу је такође био присутан Николин менаџер, човек који га је открио, Мишко Ражнатовић.
"Остала је само још једна, то је то. Верујем да ће то бити већ у понедељак у Денверу. Предвидео сам пре финала да ће бити завршено у пет утакмица и јако ми је драго да се одвија на тај начин", изјавио је Ражнатовић за РТС.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.