Izvor: RTS, 09.Jun.2023, 22:24

Четврти меч НБА финала - Да ли ће Никола Јокић доћи на корак до прстена?

Кошаркаши Денвер нагетса од 2:30 часова играју четврти меч финала НБА лиге против Мајами хита. Гости из Колорада воде 2-1 у серији. Ток меча можете да пратите из часа у час на нашем порталу
Денвер нагетси су успели захваљујући убедљивом издању да у >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << трећем дуелу узврате "брејк" Мајамију. Сада имају прилику да већ по повратку у Денвер запечате пут до титуле.
Никола Јокић из меча у меч обара рекорде за који се није ни знало да постоје. Помера нове границе и нерешива је енигма за Мајами. Џамал Мари је подигао форму у односу на први меч, а и јављају се нови увек нви играчи који са клупе доприносе попут Кристијана Брауна и Џефа Грина.
Мајами се поново налази у препознатљивој улози аутсајдера пред којим је велики терет на леђима. Још се чека нека феноменална партија Џимија Батлера, који изгледа исцрпљено. Кроз плеј-оф је имао издања кад би сам-самцијат срушио противника. Нагетси му одолевају и одлично га чувају.
Чекају се боље партије Кентејвијуса Колдвела-Попа и Мajкла Портера Џуниора. Еkипа Хита се нада да ће прорадити Кејлеб Мартин.
Које ли ће нове одбрамбене замке спремити Ерик Сполстра? Како ће му Мајк Мелоун одговорити?
Меч Мајами хит-Денвер нагетс почиње од 2:30 часова а његов ток можете да пратите из часа у час на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.