Izvor: RTS, 09.Jun.2023, 19:51

Ђоковић у разговору са Виландером: Живим свој сан

Новак Ђоковић је приликом давања кратке изјаве после пласмана у финале Ролан Гароса у разговору са Матсом Виландером навео да је меч са Карлосом Алкаразом у једном тренутку био исцрпљујућ.
Српски тенисер се победом 3:1 над Карлосом Алкаразом пласирао >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у седмо финале на Ролан Гаросу.
Ђоковић је после изјаве на терену дошао до бившег гренд слем шампиона, садашњег аналитичара, Матса Виландера и за "Еуроспорт" поделио своје утиске са терена.
"Није лако задржати тај интензитет, играо сам одлично сет и по, па је Карлос био бољи у завршници и освојио сет. Знао сам да морам да ударам лоптицу раније, да он удара снажно, било је исцрпљујуће", навео је Новак.
Ђоковић је рекао да се нада да ће победити у финалу у недељу.
"Срећан сам што сам опет у финалу, живим свој сан, волим да играм на Ролан Гаросу и срећан сам због финала, надам се да ћу показати добру игру и да ћу победити у недељу", закључио је Ђоковић коме ће ривал у финалу бити бољи из дуела Каспера Руда и Александера Зверева.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.