Izvor: RTS, 09.Jun.2023, 18:22

Инзаги: Сити најбоља екипа на свету, али овде смо да играмо за пехар

Тренер фудбалера Интера Симоне Инзаги рекао је пред финале Лиге шампиона које се у суботу игра у Истанбулу да је Манчестер Сити најбоља екипа на свету, али да ће његова екипа играти храбро.
На конференцији за медије уприличеној у највећем граду >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Турске тренер Интера је истакао да је пласман у финале велики успех али и да од својг тима очекује и освајање трофеја.

"Предиван је осећај што смо овде у Истанбулу, што смо стигли до финала, али не желимо ту да станемо, желимо да одиграмо ово финале на најбољи могући начин", рекао је Инзаги.
Свестан је Инзаги да је ривал фаворит на папиру.
"Ко је фаворит? Па они су најјача екипа на свету, али нас је 11 и њих је 11 на терену. Ми смо имали фантастичан пут до финала и ту смо да играмо за пехар. Биће потребно много срца, храбрости и мирне главе да останемо у игри", закључио је Инзаги.
Утакмица се игра на стадиону Ататурк у суботу увече са почетком у 21 час. Интер се нада четвртој, а Сити првој титулу првака Европе.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.