Izvor: RTS, 08.Jun.2023, 19:15

Бивши саиграч Јокића Мајк Милер за РТС: Успех му припада, веровали смо у њега

Бивши НБА играч Мајк Милер изјавио је у разговору са Александром Жигићем за РТС да Никола Јокић из ноћи у ноћ показује какав је играч.
Феноменална игра Николе Јокића и победа над екипом Мајамија резултатом 109:94 и то на терену тима из Флориде. Нагетси >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << су сада повели 2-1 у финалној серији. Никола Јокић имао је 32 поена, 21 скок и 10 асистенција. Из Мајамија извештава Александар Жигић.
 
На трећој утакмици НБА финала била су присутна бројна велика имена повезана са Денвер нагетсима и НБА лигом.
 
Бивши НБА првак са Мајамијем и саиграч Николе Јокића, кад је Србин тек дошао у Денвер, Мајк Милер истакао је да се у Јокића увек веровало.
 
"Успех је оно што 'Џокеру' припада. Он стално показује колико је добар, веровали смо у њега", изјавио је Милер.
 
Вероватно најпознатији НБА инсајдер и вишедеценијски новинар Адријан Војнаровски увиђа значај Србије у историји кошарке.
 
"Србија је произвела неке од најбољих играча на свету. Једна од репрезентација које је најелпше гледати. Кад мислите о Србији, мислите на кошарку", рекао је Војнаровски у разовору са Жигићем у Мајамију.
 
Четврти дуел НБА финала је у ноћи између петка и суботе.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.