Izvor: RTS, 08.Jun.2023, 15:49

Уефа усвојила жалбу Фудбалског савеза Србије и смањила казну

Комисија за жалбе Уефе усвојила је жалбу Фудбалског савеза Србије после изречених казнених мера због дешавања на мечу Црна Гора - Србија у Подгорици, саопштио је ФСС.
Уефа је смањила казну са две на једну утакмицу без присуства публике, односно >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << особа старијих од 14 година.
То значи да ће Тадић и другови имати подршку у мечу квалификација за Европско првенство, против Мађарске, 7. септембра, као у 1. колу против Литваније, када је близу 20.000 малишана направило фантастичну атмосферу.
Већ 17. октобра, када нам у госте долази Црна Гора, Савез очекује пун стадион и максималну подршку нашем националном тиму на путу до Немачке 2024.
Србија наредни меч у квалификацијама за Првенство Европе игра 20. јуна у Разграду против Бугарске.
Претходно ће изабраници селектора Драгана Стојковића, 16. јуна, имати проверу у Бечу где ће им ривал бити селекција Јордана.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.