Izvor: RTS, 07.Jun.2023, 11:49

Јокић: Надам се да ћемо у трећој утакмици финала бити много бољи дефанзивно

Српски репрезентативац Никола Јокић изјавио је пред трећу утакмицу финала НБА лиге да се нада да ће његов тим боље играти у дефанзиви, преноси портал "Basketball sphere".
Кошаркаши Мајамија изједначили су на 1:1 у финалу НБА лиге, пошто су у гостима победили >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Денвер резултатом 111:108, а српски центар је изразио уверење да ће за исход наредног меча кључна бити игра у одбрани.

"Победили су нас прошлу утакмицу, где су стварно били бољи од нас. Надам се да ћемо за ову утакмицу да поправимо комуникацију на терену највише и да ћемо бити много бољи дефанзивно, а самим тим ако направимо неколико одбрана заредом, имаћемо прилике да трчимо мало више у нападу, да убрзамо игру што ће нам помоћи", истакао је Јокић.
Осврнуо се и на питање о српским навијачима.
"Што се тиче навијача, српски навијачи долазе на утакмице и доносе заставе и причају са мном и сјајно када се види колико Срба долази на утакмице и навија за мене, то је веома лепо и лепо је играти пред њима", закључио је Јокић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.