Izvor: RTS, 07.Jun.2023, 09:17

Никола Јовић за РТС: Волео бих да учим од Јокића

Кошаркаши Мајамија дочекују Николу Јокића и Денвер у трећој утакмици финала НБА лиге. Други српски учесник својеврсног кошаркашког спектакла, играч Мајамија Никола Јовић каже за РТС да је његов тим психички спреман за трећу утакмицу, као и да тактички не мењају >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ништа.
Млади и талентовани Никола Јовић члан је тима Мајамија од прошле године. Због повреде ове сезоне није много играо, али му се прогнозира изванредна каријера. Истакао је да његов тим дочекује утакмицу против Денвера у одличном расположењу.
"Ми смо увек психички спремни, спремни смо за рад, знамо шта нас очекује", навео је Јовић.
На питање да ли је чување Николе Јокића главна стратегија, Јовић каже да је он најбољи играч Денвера.
"Што се тиче тактике ми не мењамо ништа, улазимо спремни. Наравно, одбрана је најбитнија и мислим да ту нема неке специјалне тактике", додаје Јовић.
Истиче да се видео са имењаком Јокићем, али и да би волео да учи од њега.
"Наравно да бих волео, он је човек који је био већ два пута МВП и сигуран сам да могу да научим неке ствари од њега", поручује Јовић.
Говорећи о томе планира ли да током лета посети Србију, Јовић каже да се нада да ће стићи.
Навијачима у Србији поручује да верују и у њега и у Јокића.
"Да победи најбољи. Надам се ми, али то је кошарка и видећемо ко ће бити бољи", каже Јовић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.