Izvor: RTS, 07.Jun.2023, 04:35

Барселона и Висел играли у Инијестину част

Фудбалер Висела Андрес Инијеста опростио се од старих пријатеља из Барселоне пријатељском утакмицом у Токију у којој је играо за свој клуб из Кобеа.
Утакмица је одиграна пред 68.000 навијача, а Барселона је победила резултатом 2:0 головима Френка >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Кесија у 16. и Ерика Гарсије у 19. минуту.
Инијеста (39) је од 1996. до 2018. године играо за Барселону, а са каталонским клубом освојио је 32 трофеја.
За Барселону је одиграо 674 утакмице и постигао је 57 голова.
Он је 2018. одлучио да настави каријеру у Виселу. За јапански клуб наступио је на 133 меча, а 26 пута се уписао у листу стрелаца.
Инијеста је раније најавио да ће првог јула да напусти јапански клуб, пошто је незадовољан минутажом.
Није навео где ће наставити каријеру.
Барселона је допутовала у Јапан одмах после утакмице са Бетисом у последњем колу Ла Лиге, а каталонски клуб ће се током вечери чартер летом вратити у Барселону.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.